geneesmiddelen

geneesmiddelen

012 23 78 95
012 23 78 84
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Apotheek Fastré

Welkom bij Apotheek Fastré te Vreren (Tongeren) gelegen vlak bij de taalgrens.  Onze apotheek is voorzien van een ruime parking en is vlot toegankelijk (ook voor rolstoelpatiënten en electronische scooters). Bij ons staat U als patiënt centraal : klantvriendelijkheid en een goede service is onze grootste prioriteit. 

 

Wij bieden een ruim assortiment van humane en dierengeneesmiddelen, voedingssupplementen, babyvoeding en cosmetica aan. U vindt bij ons ook heel wat huisbereidingen zoals bijvoorbeeld hoestsiroop, verkoudheidsgelulen en allerlei zalven.

 

Magistrale bereidingen (op voorschrift) worden in de mate van het mogelijke onmiddellijk klaargemaakt. 

Ons team bestaat uit 3 ervaren apothekers en 3 assistenten. 

 

We werken met een getrouwheidskaart. Mocht U er nog geen hebben aarzel dan niet hiernaar te vragen bij uw volgende bezoek.  Bovenop een leuke korting heeft dit het voordeel dat wij steeds uw historiek bijhouden, ook van producten die U zonder voorschrift heeft aangekocht.  

 

Betalen kan in de apotheek met cash/bancontact en visa/mastercard.  Naast het klassieke assortiment kan U bij ons ook terecht voor :

 

  • Apparaten zoals gevalideerde bloeddrukmeters, electrische tandenborstels (oral B) , weegschalen, thermometers, aerosolapparaten, afkolfapparaten
  • Huren van krukken, looprek , rolstoel, bed enz....
  • Aankoop van WC-stoel, toiletverhoger en allerlei hulpmiddelen in de thuiszorg. 
  • Medische compressiekousen 
  • Sportvoeding (Etixx-partner) 
  • Zuurstof en zuurstofconcentrators 
  • Incontinentiemateriaal en stomamateriaal
  • Speciaalvoeding honden/katten

Vanaf 2014 is de siskaart afgeschaft en dient U de electronische identiteitskaart mee te brengen naar de apotheek. 

 

We dienen uw e-ID kaart minstens 1x in te lezen, nadien kunnen wij uw mutualiteitsgegevens online raadplegen. Voor kinderen kunnen wij de kids-ID of ISI-kaart gebruiken.

 Bereken route